Kedudukan Liga Super 2019 Terkini – Jadual Siaran Langsung & Carta

Kedudukan Liga Super 2019 terkini serta jadual siaran langsung perlawanan dan carta kedudukan pasukan yang bertanding. Keputusan (carta) dan jadual siaran langsung Liga Super 2019 ini akan dikemaskini setiap minggu untuk panduan dan rujukan kepada peminat-peminat sukan bola sepak di Malaysia. Liga Super 2019 tahun ini melibatkan penyertaan 12 pasukan terbaik kelab-kelab bola sepak di Malaysia. Kedudukan terkini menunjukan pasukan bola sepak Johor Darul Ta’zim (JDT) masih merupakan kelab yang mendominasi carta teratas liga selaku juara bertahan Liga Super.

Senarai pasukan Liga Super tahun ini menampilkan pasukan JDT, Pahang, Kedah, Perak, Selangor, PKNP FC, Melaka United, PKNS FC, Kuala Lumpur, Terengganu, Felda United dan Petaling Jaya City FC (PJC) bakal memeriahkan saingan Liga Super sepanjang tahun.

Senarai pasukan Liga Super

Untuk makluman anda, keputusan dan kedudukan carta pasukan yang bertanding akan dikemaskini secara langsung sebaik sahaja perlawanan telah dilangsungkan.Tahun ini perlawanan Liga Super akan berlangsung dari 1 Februari hingga 21 Julai 2019.

KEDUDUKAN LIGA SUPER 2019 TERKINI

# Team MP W D L F A G P

KEPUTUSAN PERLAWANAN LIGA SUPER TERKINI

JADUAL PERLAWANAN LIGA SUPER 2019

Sila bookmark page ini untuk memudahkan anda mengikuti perlawanan-perlawanan dan kedudukan terkini pasukan kegemaran anda.