Kekosongan Jawatan Jururawat Di UKM Kesihatan Sdn. Bhd

Kekosongan Jawatan Jururawat di UKM Kesihatan Sdn. Bhd masih di buka buat masa ini. Artikel ini telah semak dan dikemaskini pada 14 Jun 2019. Kami akan kemaskini disini jika ada kekosongan baru.

Jika anda berminat untuk menghantar bagi mengisi jawatan kosong di UKM Kesihatan Sdn. Bhd teruskan membaca untuk maklumat lengkap.

Terdapat berberapa jawatan kosong ketika ini seperti di bawah;

  • REGISTERED NURSE
  • RESIDENT DOCTOR
  • CLINIC ASSISTANT
  • SALES ASSISTANT

Jawatan Kosong Jururawat Di UKM Kesihatan

Permohonan Jawatan Jururawat Di UKM Kesihatan Sdn. Bhd. Jika anda memiliki kelayakan dan berminat untuk memohon jawatan sebagai jururawat, peluang kerja sebagai jururawat di UKM Kesihatan Sdn. Bhd ini adalah peluang baik untuk anda.

Calon yang memilik kelayakan serta memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan (sila baca iklan kekosongan jawatan) bolehlah memohon mengisi jawatan kosong sebagai jururawat yang diiklankan seperti di bawah:

Nama Majikan: UKM Kesihatan Sdn Bhd
Lokasi Kekosongan: Pelbagai Lokasi
Tarikh Tutup Permohonan: 28 Jun 2019

Pemohonan mestilah memenuhi kelayakan asas iaitu pemohon mestilah seorang warganegara Malaysia dan berumur tidak kurang dari 18 tahun semasa membuat permohonan.

Selain itu calon-calon yang berminat untuk memohon juga wajib memilik kelayakan dan ciri-ciri seperti berikut iaitu

a. Memiliki perwatakan menarik
b. Berpengetahuan berkaitan dengan kerja yang dipohon
c. Memiliki ciri kepimpinan yang tinggi.

Jika permohonan anda berjaya anda akan berpeluang untuk mendapat faedah-faedah yang disediakan oleh UKM Kesihatan Sdn. Bhd

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Cara untuk memohon

Untuk membuat permohonan sila layari pautan ‘IKLAN PENUH JAWATAN‘ untuk maklumat cara-cara menghantar permohonan secara online.

Sila ambil maklum bahawa pemohon hendaklah sampai kepada UKM Kesihatan Sdn. Bhd sebelum tarikh tutup. Kepada yang memohon kami mengucapkan semoga berjaya.

UKM Kesihatan Sdn Bhd (486198-W)
Human Resources Department
7th Floor, Pusat Pakar UKM (UKMSC), Jalan Yaacob Latif,
Bandar Tun Razak, 56000 Cheras, Kuala Lumpur.
Tel : 03-9145 6282 (Cik Sofia/Fiza)

Semoga perkongsian permohonan jawatan kosong jururawat di UKM Kesihatan Sdn. Bhd ini bermanfaat kepada anda. Sila kongsikan informasi ini kepada rakan-rakan yang lain.